main logo
608

Un fost model Playboy s-a sinucis după ce și-a aruncat fiul de 7 ani de la etaj

Anchetatorii au pus cap la cap datele incidentului de pe data de 18 mai, atunci când un fost model Playboy s-a aruncat de la etajul 25 al unui hotel împreună cu băieţelul ei de 7 ani.

Fost model Playboy s-a sinucis după ce și-a aruncat fiul de la etaj

Stephanie Adams, 46 de ani, a recurs la un gest extrem. Femeia a murit după ce s-a aruncat de la etajul 25 al hotelului Gatham Hote, din New York, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Dacă în primă fază s-a crezut că femeia și-ar fi luat copilul de mână și s-a aruncat în gol, rezultatele autopsiei au arătat că Stephanie și-a împins întâi fiul de 7 ani în gol, după care a sărit și ea

Atât Stephanie, cât și fiul ei au murit după multiplele răni cauzate de impact. Se pare că decizia femeii de a-și pune capăt zilelor a fost faptul că era implicată într-un proces pentru custodia copilului cu fostul soț, Charles Nicolai.

Stephanie plănuia să meargă în această vară în Europa, împreună cu fiul ei, pentru a-şi vizita iubitul aflat în Spania. În urmă cu câteva zile, tatăl băiatul s-a adresat instanţei, iar judecătorul i-a interzis lui Stephanie să scoată copilul din ţară i-a cerut să predea tatălui paşaportul acestuia.

Stephanie Adams a fost un model Playboy de succes, în anul 1992 fiind desemnată chiar Miss November. Se spune că modelul a avut mai multe aventuri cu bărbați faimoși, printre care John Casablancas, fondatorul Elite, Ted Stephenson, un supermodel de la Calvin Klein și cu faimosul actor Robert De Niro.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării