364
0
Un faimos desen animat introduce un cuplu de același sex
364
0

Remarcabilul desen animat My Little Pony și-a sporit incluziunea prin introducerea unui cuplu de același sex într-un episod cu titlul Prietenia este magică.

Foto: twitter.com

ComicsBeat relatează că episodul "The Last Crusade" a fost deja difuzat în străinătate. Povestea prezintă poneiul pegasus Scootaloo și prietenii ei care se întâlnesc cu păzitorii săi, Mătușa de Vacanță și Mătușa Tânără, transmite Știri.md cu referire la pride.com.

Aceste mătuși nu sunt surori. Acestea au fost de fapt introduse anterior în cartea Ponyville Mysteries: Riddle of the Rusty Horseshoe în 2017, provocând unul dintre scriitorii cărții, Michael Vogel care scrie, de asemenea pentru spectacol ca să confirme relația pe Twitter la momentul de față.

Dar "The Last Crusade" va marca prima apariție a Mătușii de Vacanță și a Mătușii Tinere în show-ul real de televiziune. De asemenea - acesta este al nouălea sezon și ultimul sezon din această linie.

Vogel a sărbătorit și apogeul de pe Twitter, de data aceasta, în care a adăugat că Josh Haber și Nicole Dubuc (scriitorul episodului) "fac ceea ce putem pentru a aduce egalitatea!"

Nu este clar încă dacă vom vedea mai multe dintre aceste mătuși în episoadele rămase, așa cum seria Prietenia este Magică se încheie, dar incluziunea în această direcție este extrem de importantă pentru copiii de părinții de același sex care nu s-au văzut reflectați undeva anume.

Citește și
article image
Arestată în fața copiilor dintr-un motiv incredibil....
0
488
article image
Coca-Cola prezintă o reclamă pro-LGBTQI în Ungaria...
0
227
article image
O braziliancă, primul manechin transgen al brandului...
0
588
article image
Un tribunal din Bulgaria a recunoscut căsătoria...
1
235