main logo
1446

Un elan s-a rătăcit într-un oraș din Rusia

Un elan rătăcit prin curțile rezidențiale ale orașului Oktyabrsk, din Bașkiria, a avut parte de o primire deloc călduroasă din partea localnicilor.

Un elan s-a rătăcit într-un oraș din Rusia

Oamenii din neștiință au speriat și mai mult animalul, care, alergând haotic prin zona rezidențială, s-a apropiat periculos de zona de joacă a copiilor, transmite Știri.md cu referire la altfel.md.

În videoclipul publicat pe Instagram de către un activist local se vede că elanul este foarte speriat și derutat, iar locuitorii din zonă strigă la el și îl bat cu bulgări de zăpadă.

Mai mult, se vede clar cum un bărbat ia o pisică care i-a nimerit întâmplător sub mână și o aruncă în direcția animalului sălbatic, reușind în cele din urmă să-l alunge.

Într-un alt video se vede același animal, care după ce a fost alungat, alergând speriat printre mașini, lovindu-se de una din ele, s-a apropiat periculos de o zonă amenajată pentru copii. Din fericire, a fost evitată o tragedie.

Nu se știe cum anume a ajuns elanul în oraș.

Mai târziu animalul a fost imobilizat cu un tranchilizator și transportat în habitatul său de mai mulți voluntari ai unei organizații de protecție a animalelor, care s-au asigurat că este în regulă și poate merge pe picioarele sale înainte de a-i da drumul în pădure.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării