1377
0
Un document cheie în cazul Alexandra e încă secret
1377
0

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, fata de 15 ani răpită în Caracal, a postat pe Facebook un mesaj care merită atenţie, deoarece atrage atenţia asupra unui document-cheie din „Cazul Alexandra”, document care, în mod inexplicabil, este secretizat.

Este vorba despre Raportul întocmit de către poliţistul care a vorbit cu Alexandra după apelurile acesteia la 112, în care Alexandra a descris ce se afla în curtea unde era sechestrată, vorbind şi despre prezenţa acolo a unei maşini gri, alta decît a lui Gheorghe Dincă, maşina acestuia fiind în acel moment în centrul Caracalului, transmite Știri.md.

Despre acest document, „Cotidianul”, a atras atenţia acum cîteva zile, după ce am găsit referiri la el în Raportul MAI:

În mod inexplicabil, acest Raport al poliţistului este secretizat, la fel ca şi întregul Raport al MAI, ceea ce face imposibilă cercetarea acestora de către procurorii care nu au certificat ORNIS!

 După cum se ştie, acum sînt cunoscute cele trei convorbiri ale Alexandrei ceu cei de la 112, astfel încît este de neînţeles de ce cele două convorbiri ale Alexandrei cu poliţiştii care au contactat-o ulterior rămîn secrete, din moment ce în ele există elemente cheie pentru soluţionarea cazului!

Din informaţiile noastre, în aceste convorbiri secretizate, Alexandra povesteşte cu lux de amănunte cum a fost luată la ocazie, cum a fost sechestrată, traseul pe care s-a deplasat răpitorul şi ce i s-a întîmplat în „casa groazei”, toate aceste amănunte fiind probe decisive în anchetă şi care nu pot fi ascunse nici anchetatorilor, nici avocatului familiei Măceşanu!

Iată, mai jos, întreaga postare a lui Alexandru Cumpănaşu, cu toate celelalte lucruri pe care acesta le solicită public:

După cum se vede, Cumpănaşu cere explicit „Publicarea de urgenţă a Raportului ofiţerului de poliţie care a vorbit de pe telefonul personal cu Alexandra”, dar şi „Publicarea unui comunicat de presă sau o declaraţie de presă din partea Ministrului de Interne prin care să clarifice dacă MAI are cunoştinţe despre reţele de crimă organizată în judeţul Olt”.

În acelaşi timp, postarea se referă şi la solicitarea depusă de Cumpănaşu la instituţiile abilitate, prin care cere informaţii despre acţiunile desfăşurate pentru găsirea tuturor persoanelor dispărute după 1990.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter