main logo
796

Un deţinut a fost prins în beton în fundaţia unui bloc în construcţie

Un deţinut care participa la construcţia unui bloc din Piteşti a rămas blocat, joi, în betonul turnat pentru fundaţie, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi extras.

Un deţinut a fost prins în beton în fundaţia unui bloc în construcţieUn deţinut a fost prins în beton în fundaţia unui bloc în construcţie

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş au anunţat că o echipă de pompieri a intervenit în sprijinul echipajului de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, care fusese solicitat la faţa locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale unei persoane surprinse în beton, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

"Victima a fost extrasă şi predată echipajului Serviciului Judeţean de Ambulanţă", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, citat de Agerpres.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul accidentat este un deţinut care efectua lucrări în baza unui contract încheiat între penitenciar şi firma de construcţii. El a fost rănit de un panou de cofraj şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării