main logo
3913

Un deputat din Duma de Stat: Rusia se pregătește de un război civil

Deputatul Dumei Evgheni Fedorov trage un semnal de alarmă cu privire la faptul că în Rusia se pregătește un război civil și un separatism care ar putea cuprinde în curând întreaga țară.

Un deputat din Duma de Stat: Rusia se pregătește de un război civilFoto: adevarul.ro

În timpul unui interviu, deputatul Fedorov a declarat că în Rusia se creează coloane întregi de trupe de asalt naționaliste rusești, referindu-se la „organizații precum Comunitatea Rusă și Omul de Nord, care acum câștigă cu adevărat popularitate și sunt acum implicate în atacuri împotriva migranților și a rușilor de origine non-slavă”, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

Potrivit dialog, în opinia lui Fedorov, activitatea structurilor fasciste din Federația Rusă provoacă separatismul, deoarece republicile naționale au deja formațiuni armate precum Akhmat, care pot intra în conflict cu rușii.

Tensiunile dintre ruși și reprezentanții din Tatarstan, Iakutia, Bașkiria, Daghestan, Cecenia, Ingușeția și Osetia ar putea duce la un război civil la scară largă.

Există, de asemenea, mulți armeni, azeri, tadjici, kârgâzi și uzbeci în Rusia, iar tensiunile sociale din societatea rusă continuă să crească.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării