main logo
1159

Un deputat a fluturat o pereche de chiloți cu dantelă în Parlament

Un parlamentar irlandez a prezentat o pereche de chiloți de dantelă în Plenul Parlamentului.

Un deputat a fluturat o pereche de chiloți cu dantelă în Parlament

Astfel, încercând să atragă atenția asupra unui caz de viol în care acuzatul a fost achitat după ce avocatul apărării a acuzat-o pe victimă că purta lenjerie intimă provocatoare.

Un bărbat de 27 de ani a fost achitat în procesul în care era acuzat că a violat o adolescentă de 17 ani. Avocatul acestuia a prezentat în sala de judecată lenjeria intimă purtată de victimă. „Trebuie să vedeți cum era îmbrăcată, purta o pereche de bikini cu dantelă în față”, a spus avocatul. La scurt timp după aceea, judecătorul a decis achitarea bărbatului care susținea că relația intimă cu tânăra de 17 ani, petrecută pe o alee în spatele unui bar, a fost consensuală, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.

Parlamentarul irlandez Ruth Coppingera mers, marți, în plenul legislativului, Dali, și în timpul unui discurs ținut pe acest subiect a scos din buzunar o pereche de chiloți de dantelă și i-a fluturat în fața colegilor săi. „Ar putea părea jenant să arătați o pereche de chiloți aici … cum credeți că se simte o victimă a violului sau orice femeie, ca lenjeria sa să fie prezentată într-o sală de judecată și să fie trecută din mână în mână?”, a spus politiciana.

Ruth Coppingera a revenit după discursul din Parlament și cu o postare pe Twitter în care a pus o fotografie cu aceiași chiloți și un îndemn pentru irlandezi să participe la protestele programate în Dublin legate de acest caz.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării