main logo
874

Un danez și-a violat fiica în noaptea nunții crezând că este soția lui

Un danez a fost condamnat la închisoare după ce și-a violat fiica în noaptea nunții lui, crezând că aceasta este de fapt soția sa, după cum s-a apărat bărbatul.

Un danez și-a violat fiica în noaptea nunții crezând că este soția lui

Faptele au avut loc în sudul Danemarcei, în apropiere de Kolding, în august 2018, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, s-a căsătorit iar în noaptea nunții și-a violat „din greșeala” fiica, crezând că este soția lui, relatează Daily Mail.  

Se pare că, beți fiind, cei trei au adormit în patul din camera de hotel a mirilor.

Tatăl și fiica în vărstă de 20 de ani nu au fost în contact timp de mai mulți ani și și-au reluat relația cu puțin timp înainte de nunta acestuia.

În timpul petrecerii de la nuntă tânăra s-a îmbătat serios iar rudele s-au temut că nu ajunge singură unde era cazată. Tatăl ei și un alt bărbat au cărat-o în camera de hotel a mirilor. 

90 de minute mai târziu aici au ajuns și el împreuna cu soția lui.

Bărbatul a susținut la tribunal că nu-și aduce aminte să fi întreținut relații sexuale cu fiica lui. Aceasta însă a povestit că pe la ora 4:00 dimineața bărbatul a apucat-o, deși aceasta a opus rezistența în repetate rînduri, a violat-o. 

Pentru că era beată nu s-a putut apăra de tatăl ei.

Într-un schimb de mesaje telefonice la câteva zile după atac, bărbatul și-a cerut scuze, motivând că a crezut că întreține relații cu soția lui. 

Fiica lui i-a răspuns: „Cred că trebuie să întrerupem orice contact. Nu pot aceepta ceea ce mi-ai făcut. Te-am rugat frumos să te oprești și ai continuat. Am strigat, ai continuat. Te-am lovit, ai continuat.”

„Îmi pare rău. A fost o greșeală. Am crezut că ești (numele soției sale). Putem să păstrăm legătura? Îmi pare rău” a răspuns acesta.

Bărbatul a fost găsit vinovat de viol și condamnat la 2 ani și șase luni de închisoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării