main logo
764

Un cuplu și-a ucis fiica adoptivă prin tortură și înfometare

Un cuplu din Iowa, care și-a omorât prin înfometare fiica lor adoptivă de 16 ani și și-a chinuit ceilalți copii, își va petrece probabil zilelor într-o pușcărie.

Un cuplu și-a ucis fiica adoptivă prin tortură și înfometare

Un judecător a condamnat-o pe Misty Jo Bousman Ray, în vârstă de 41 de ani, la închisoare pe viață, în timp ce soțul ei, Marc Ray, în vârstă de 43 de ani, a primit 80 de ani de închisoare, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Potrivit Daily Mail, ei au fost arestați în mai 2017 pentru moartea fetei lor adoptive, Sabrina Ray, care cântărea doar 25 de kilograme când a murit. Pe 9 ianuarie 2019, Misty Jo a pledat vinovată pentru o acuzație de răpire de gradul 1 și alte 2 acuzații de răpire de gradul 3 care vizează alte două fete adoptate, care locuiau acasă la Perry.

Luna trecută, Marc Ray a pledat vinovat la proces pentru acuzația de tratament abuziv asupra unui copil, care a cauzat moartea, precum și pentru 3 acuzații de răpire.

„Sabrina zace acolo, subnutrită, costelivă, plină de răni și vînătăi. Rănile și pielea abia dacă îi acoperă corpul scheletic. Domnule și doamnă Ray, acțiunile voastre și tratementele voastre asupra fiicei voastre în acest caz abia dacă pot fi descrise prin cruzime și răutate.” - a spus judecătorul Terry Rickers.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării