main logo
737

Un cuplu de ruși, arestat pentru un gest făcut față de bebelușul lor

Un cuplu de ruși a fost arestat în Malaysia după ce au fost observați pe stradă, balansându-și bebelușul de picioare și aruncându-l în sus, acte considerate un abuz la adresa copilului.

Un cuplu de ruși, arestat pentru un gest făcut față de bebelușul lor

Momentul a fost surprins de un martor, iar imaginile au fost distribuite pe rețelele sociale cu mesajul „un act iresponsabil care poate provoca vătămări corporale”, determinând poliția să se autosesizeze și să ia măsuri, scrie BBC.

Este vorba de doi tineri de 20 de ani, aflați într-o excursie în Asia de Sud-Est. Cuplul, care se află în Malaysia cu o viză turistică de o lună, a declarat site-ului de știri “Free Malaysia Today” (FMT) că bebelușul lor “iubește acest exercițiu”.

De asemenea, aruncă copilul în aer de câteva ori, lăsându-l pe scurt, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Deși raportat, Facebook nu a șters materialul, motivând că “ar putea ajuta la salvarea copilului în cauză”.

Cuplul a fost reținut, părinții fiind acuzați de abuz. Poliția din Kuala Lumpur a anunțat că bebelușul nu prezintă leziuni pe corp.

Deși majoritatea comentariilor de pe rețelele sociale condamnă acest gest, multe persoane au scris că acest „joc” este legal în Rusia. 

Deși controversate și în Rusia, unii cred că exercițiile ajută copiii să se dezvolte mai repede.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării