main logo
424

Un cuplu a împărțit dormitorul timp de doi ani cu un roi de albine

Un cuplu de spanioli din Granada a împărţit dormitorul timp de doi ani cu un roi de albine care s-a încuibat în perete, relatează UPI.

Un cuplu a împărțit dormitorul timp de doi ani cu un roi de albine

Răbdătorii spanioli au chemat apicultorii în ajutor abia când zgomotul a devenit insuportabil şi nu mai puteau dormi noaptea, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro

Bâzâitul albinelor s-a intensificat pe măsură ce numărul lor a crescut şi şi-au intensificat activitatea odată cu creşterea temperaturilor.

„Timp de circa trei luni a fost un zgomot insuportabil şi nu au ştiut ce să facă”, a declarat apicultorul Sergio Guerrero. „Doar imaginaţi-vă!”, a spus el. Apicultorul experimentat a declarat că a fost şocat că cei doi au reuşit să trăiască cu acest zgomot atât de mult timp. 

„Cu un stup atât de mare este o minune că nu au avut un bâzâit constant în ureche. Nu înţeleg cum au reuşit să trăiască cu ele în ultimii doi ani”, a declarat Sergio Guerrero pentru The Local. Guerrero a spus că nivelul zgomotului a fluctuat în funcţie de activitatea albinelor. 

Aceasta a crescut în timp ce acestea se deplasau şi se reducea în timp ce lucrau în stup. El a adăugat că numărul albinelor din stup a crescut atât de mult probabil datorită numărului mare de flori din zonă. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării