208
0
Un cuplu a împărțit dormitorul timp de doi ani cu un roi de albine
208
0

Un cuplu de spanioli din Granada a împărţit dormitorul timp de doi ani cu un roi de albine care s-a încuibat în perete, relatează UPI.

Răbdătorii spanioli au chemat apicultorii în ajutor abia când zgomotul a devenit insuportabil şi nu mai puteau dormi noaptea, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro

Bâzâitul albinelor s-a intensificat pe măsură ce numărul lor a crescut şi şi-au intensificat activitatea odată cu creşterea temperaturilor.

„Timp de circa trei luni a fost un zgomot insuportabil şi nu au ştiut ce să facă”, a declarat apicultorul Sergio Guerrero. „Doar imaginaţi-vă!”, a spus el. Apicultorul experimentat a declarat că a fost şocat că cei doi au reuşit să trăiască cu acest zgomot atât de mult timp. 

„Cu un stup atât de mare este o minune că nu au avut un bâzâit constant în ureche. Nu înţeleg cum au reuşit să trăiască cu ele în ultimii doi ani”, a declarat Sergio Guerrero pentru The Local. Guerrero a spus că nivelul zgomotului a fluctuat în funcţie de activitatea albinelor. 

Aceasta a crescut în timp ce acestea se deplasau şi se reducea în timp ce lucrau în stup. El a adăugat că numărul albinelor din stup a crescut atât de mult probabil datorită numărului mare de flori din zonă. 

Citește și
article image
Epidemie de listerioză în Spania: Trei morţi şi sute de...
0
99
article image
Inundații puternice în Spania: Cel puţin 5 morţi
0
213
article image
Hoţi români în Spania: Au jefuit peste 30 de magazine de...
0
210
article image
Avertizare de călătorie în Spania. Mai multe zboruri,...
0
135