main logo
660

Un cuplu a fost acuzat de moartea fiicei lor de 16 luni. Ce au făcut

Un cuplu de francezi a fost acuzat de moartea fiicei lor în vârstă de 16 luni din cauza subnutriţiei, după ce micuţa a fost hrănită cu lapte vegetal.

Un cuplu a fost acuzat de moartea fiicei lor de 16 luni. Ce au făcut

Cei doi, care locuiesc la marginea oraşului Valence (sud-est), au fost acuzaţi de "rele tratamente care au condus la moarte", transmite Știri.md cu referire la publika.md.

Un grup de sprijin al părinţilor, de circa 150 de persoane, susţin că fetiţa ar fi murit, de fapt, din cauza unei supradoze de anestezic administrate în spital şi nu pentru că pentru că a fost hrănită cu lapte vegetal, printre care unul pe bază de castane, o specialitate locală, a relatat postul de radio France Bleu.

O "procedură a fost deschisă după moartea unuia dintre micuţii cuplului, în regiunea Lyonului (sud-est) - o fetiţă spitalizată pentru probleme de malnutriţie şi care a decedat din această cauză, dar poate şi din cauza altor motive medicale", a indicat o sursă judiciară.

Fraţii şi surorile mai mari ale micuţei - cinci, potrivit presei locale - "au fost examinaţi de medici, constatându-se că şi aceştia sunt emaciaţi", a adăugat aceasta sursă, precizând totodată că au fost daţi în plasament. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării