main logo
429

Un cunoscut rapper canadian a fost împușcat mortal

Rapperul canadian Smoke Dawg a fost împușcat mortal, sâmbătă seara, în apropierea unui club din Toronto, a anunțat poliția canadiană.

Un cunoscut rapper canadian a fost împușcat mortal

Mai multe focuri de armă au fost trase la intrarea în clubul Cube, iar trei persoane au fost rănite grav. Ulterior, una dintre victime a decedat din cauza rănilor provocate de gloanțe, au adăugat autoritățile canadiene, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Suspecții atacului ar fi reușit să fugă de la locul faptei cu un SV sau cu o mașină alba, au mai adăugat polițiștii.

Moartea rapperului Smoke Dawg, în vârstă de 21 de ani, a fost anunțată pe Twitter de unul dintre cei mai apropiați prieteni ai săi, artistul Mustafa The Poet. Bărbatul a scris: “Smokey ne-a părăsit. Toate gândurile noastre și rugăciunile se îndreaptă către el”.

Și cunoscutul cântăreț Drake i-a adus un ultim omagiu lui Smokey Dawg. Rapperul a scris pe Instagram că “este devastator că toate aceste daruri și suflete binecuvântate și lumini interioare care se sting prea devreme. Mi-aș dori ca pacea să spele orașul nostru. Atât de mult talent și povestiri pe care nu le vom mai putea vedea vreodată. Odihnește-te în pace, Smoke.”

Smoke Dawg făcea parte dintr-un grupul Halal Gang. Anul trecut, artistul a devenit cunoscut lanivel international, după ce a cântat în deschiderea turneului lui Drake, “Boy Meets World Europe”.

Moartea lui vine la doar câteva săptămâni după ce rapperul XXXTentacion a fost împușcat mortal, în Florida.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării