main logo
717

Un copil de numai opt an a reușit să conducă și să oprească mașina

Ben Hedger este un băiețel de numai opt ani, din Marea Britanie, care a reușit să conducă și să oprească în siguranță mașina familiei, atunci când mama sa a leșinat la volan.

Un copil de numai opt an a reușit să conducă și să oprească mașinaBen Hedger este un băiețel de numai opt ani, din Marea Britanie.

Lauren Smith, în vârstă de 27 de ani, se afla la volan în momentul în care a avut un atac de apoplexie, la o viteză de aproape 100 km/h, relatează Ştiri.md cu referire la antena3.ro.

Imediat, mașina a început să circule în zig-zag, dar Ben nu s-a pierdut cu firea și a preluat controlul volanului, reușind chiar să oprească mașina pe marginea drumului.

După ce a tras mașina pe dreapta, Ben a încercat să folosească telefonul mamei sale, pentru a apela serviciile de urgență, înainte ca o altă mașină să se oprească și să le ajute. Femeia și-a revenit după aproximativ zece minute și le-a spus medicilor că nu s-a mai confruntat niciodată cu un episod de leșin.

„El a realizat că ceva nu este în regulă cu mine, dar nu și-a dat seama că a făcut acest lucru uimitor. A făcut ce trebuia să facă, altfel am fi murit”, a spus femeia, potrivit bbc.com.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării