main logo
449

Un copil de 8 ani și-a cumpărat jocuri de 3.000 de lire. Reacția mamei lui

Un băiețel de 8 ani din Marea Britanie și-a cumpărat jocuri video în valoare de peste 3.000 de lire în câteva săptămâni, fără știrea mamei sale.

Un copil de 8 ani și-a cumpărat jocuri de 3.000 de lire

Martine Berridale-Johnson, în vârstă de 40 de ani, i-a dat cardul fiului său, Leon, ca să își cumpere o opțiune la un joc pe Xbox, în valoare de 5 lire, însă nu a realizat că datele cardului vor rămâne salvate, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Femeia a rămas uimită când s-a uitat pe extrasul de cont și a descoperit cheltuieli de 3.120 de lire efectuate în ultimele trei săptămâni.

Mamă a doi băieți, femeia spune că nu are un loc de muncă și nu știe cum va scoate banii.

“Sunt o mamă singură și deja îmi erau greu să pun mâncare pe masă. Am mereu grijă cu banii. Pur și simplu nu știu cum voi achita această factură”, a spus femeia.

“Le-am spus deja băieților că anul acesta nu vom sărbători Crăciunul iar ei nu vor primi nicio jucărie. Nici nu știu dacă îmi voi permite masa de Crăciun după ce s-a întâmplat”, a adăugat ea.

Martine spune că fiului său nu i-a fost cerut să introducă codul de securitate al cardului la fiecare achiziție. Doar într-o singură zi, băiețelul și-a cumpărat jocuri și alte opțiuni în valoare de aproape 1.000 de lire.

Microsoft oferă clienților o perioadă de 14 zile pentru a-și cere banii înapoi, însă mare parte din cumpărături au fost făcute
de Leon în urmă cu trei săptămâni.

În cele din urmă, compania a anunțat că a rambursat întreaga sumă, precizând că părinții pot seta consolele de jocuri astfel încât copiii să nu poată face achiziții online.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării