main logo
864

Un copil de 5 ani și-a predat tatăl poliției

Un băiețel de doar 5 ani i-a condus pe polițiști în peștera în care fuseseră ascunse cadavrele mamei și fratelui său, cazul sinistru înregistrându-se în Tenerife, celebra stațiune spaniolă.

Un copil de 5 ani și-a predat tatăl poliției

Poliția spaniolă l-a arestat pe tatăl băiatului, un cetățean german de 45 de ani, în legătură cu cele două crime, relatează Sky News, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Potrivit presei locale, băiatul de 6 ani a reușit să scape din peștera în care tatăl lui i-a sechestrat pe el, dar și pe mama și fratele de 10 ani.

Băiețelul a rătăcit singur timp de cinci ore înainte de a fi găsit murdar și plângând de câțiva turiști care făceau escaladări în zona respectivă.

Copilul le-ar fi povestit polițiștilor că a văzut mult sânge și că a fugit când tatăl i-ar fi atacat în peșteră pe toți trei.

Urmând indiciile copilului de 6 ani, două elicoptere ale poliției, dar și o echipă de 100 de polițiști au pornit căutările. Cele două cadavre au fost descoperite miercuri după amiază, într-o grotă de la baza vulcanului Teide.

Suspectul, cetățean german, care lucrează ca bucătar în Tenerife, a fost arestat. Soția și cei doi copii sosiseră luni în Tenerife ca să îl viziteze.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării