218
0
Un copil de 2 ani a supravieţuit unei căzături de la etajul 9, la Paris
218
0

Un copil în vârstă de doi ani a supravieţuit unei căzături de la etajul 9 al unui bloc din cartierul Belleville din Paris, iar medicii au constatat ulterior că micuţul nu a suferit nicio fractură, potrivit Le Parisien.

Adam se afla, vineri, sub supravegherea medicilor de la serviciul de reanimare al spitalului de pediatrie Necker, din arondismentul al XV-lea, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.ro.

Joi seară, în jurul orei 19.50, acesta se găsea singur în camera lui, s-a urcat pe o mobilă pentru a ajunge la o fereastră care era deschisă, de unde a căzut, de la o înălţime de aproximativ 30 de metri, potrivit părinţilor. Copilul a căzut într-o zonă cu arbori şi boscheţi, care i-au atenuat căderea şi i-au salvat viaţa.

A fost transportat de urgenţă la spital cu pronostic rezervat, însă medicii au constatat că nu a suferit nicio fractură, iar, câteva ore mai târziu, aceştia îl monitorizau doar pentru eventuale dureri.

O sursă din poliţia franceză a declarat pentru Le Parisien că băieţelul se simte "uimitor de bine. Este un miracol!".

Tot la Paris, în iulie 2015, un copil în vârstă de 12 ani a căzut de la etajul 13 al blocului în care locuia şi a fost salvat de nişte arbori.

Săptămâna aceasta, însă, un copil în vârstă de 9 ani nu a fost la fel de norocos. A căzut de la etajul 9 şi nu a supravieţuit.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter