main logo
628

Un copil a urcat pe scenă în timpul unui discurs al lui Papa Francisc. Reacția Suveranului Pontif

Un băiat „neastâmpărat” l-a eclipsat pe papa Francisc miercuri, după ce „a evadat” din braţele mamei sale şi a alergat spre podiumul papal în timpul unei audienţe publice.

Un copil a urcat pe scenă în timpul unui discurs al lui Papa Francisc

Acesta l-a tras cu putere de mână pe un membru al Gărzii Elveţiene şi s-a jucat, apoi, în spatele scaunului pe care se afla suveranul pontif.

Mama băiatului a purtat un scurt dialog cu papa Francisc, în timp ce încerca să îl prindă pe băiat şi să îl readucă în rândul spectatorilor, dezvăluindu-i liderului Bisericii Catolice că fiul ei este mut.

Papa Francisc i-a spus însă că poate să îl lase pe băiat să se joace în continuare, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

„Acest copil nu poate să vorbească. Este mut. Însă poate să comunice”, a declarat papa Francisc în faţa sutelor de credincioşi prezenţi la acea audienţă cu public. „Şi mai are ceva care m-a pus pe gânduri: este liber. Neastâmpărat..., dar el este liber”, a adăugat suveranul pontif, vizibil amuzat de acest incident.

„Haideţi să ne rugăm harului Domnului pentru ca el să poată să vorbească”, a mai spus papa Francisc.

Mama copilului i-a spus papei că familia sa provine din Argentina, ţara natală a suveranului pontif.

În timp ce cobora de pe podium, papa Francisc, foarte zâmbitor, s-a aplecat spre cardinalul Georg Ganswein care stătea lângă el şi i-a şoptit: „Este argentinian. Deci nedisciplinat”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării