main logo
1486

Un constructor a început să dărâme blocul pe care îl ridicase: Motivul

Un constructor a închiriat un excavator și a dărâmat balcoanele unui bloc nou de apartamente, de supărare că nu ar fi fost plătit la timp.

Un constructor a început să dărâme blocul pe care îl ridicase: MotivulFoto: Captură video swr.de

Incidentul s-a petrecut miercuri seară, în orașul german Blumberg, și a fost filmat de martori, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Valoarea pagubei produse se ridică la suma de 500.000 de euro, spune poliția, citată de presa germană.

Un purtător de cuvânt al poliției locale a declarat că bărbatul de la volanul utilajului, în vârstă de 47 de ani, a spus că nu i s-au plătit toți banii și a acționat din „frustrare”.

Tot poliția a spus că bărbatul ar fi închiriat excavatorul special pentru a distruge un bloc și s-a oprit doar pentru că furtunul hidraulic s-a rupt la un moment dat.

De asemenea, el a provocat daune și la garajele clădirii, unde se aflau mai multe sticle cu gaz, iar riscul de explozie a fost ridicat. Poliția a închis zona până la eliminarea pericolului.

Din fericire, nicio persoană nu se afla în clădire în momentul desfășurării incidentului, însă acesta a atras atenția a zeci de martori, care s-au oprit să privească scenele.

Aceștia au spus că în momentul în care excavatorul a cedat, bărbatul a coborât din el, s-a urcat în mașină și a plecat, însă mai târziu s-a dus singur la poliție. Acolo a spus că este subcontractorul dezvoltatorului imobiliar și susține că din cauza întârzierilor plăților a acumulat datorii de 5 milioane de euro.

Citește și: Pentru că nu a plătit constructorului o factură și-a găsit casa demolată

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării