main logo
3320

Un congolez s-a dat drept medic român timp de doi ani în Franța

Un congolez s-a dat drept medic psihiatru în Franța, la Evreux, cu o diplomă românească falsă, în perioada 2015-2017. El a fost condamnat abia anul acesta, după șapte ani.

Un congolez s-a dat drept medic român timp de doi ani în FranțaFoto: stirileprotv.ro

Viața lui Clive Etitie este plină de minciuni. „Este un om complet necunoscut”, rezumă procurorul adjunct Theo Touzeau, transmite Știri.md cu referire la stirileprotv.ro.

Chiar și numele său este suspect, e discutabil. Congolezul de 39 de ani pare să fugă de responsabilitățile sale la fel de mult cum fuge de realitate.

Pe 15 octombrie 2024, el a fost chemat în fața tribunalului din Evreux pentru multiplele sale falsuri, însă bărbatul nu a venit, iar acum pe numele lui s-a emis un mandat de arestare.

Medic fals la spitalul de psihiatrie din Evreux

Cazul neobișnuit a început în anul 2017. În încercarea de a recupera daunele legate de condamnarea lui Clive Etitie pentru practicarea ilegală a medicinei (2014), Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CPAM) din Rhone a descoperit că bărbatul în vârstă de 30 de ani lucrează acum ca medic psihiatru la camera de urgențe a spitalului New Navarra.

Angajat de instituție în noiembrie 2015, el a fost demascat abia în mai 2017. În cele din urmă, ărbatul a fost arestat, iar polițiștii încep să dezvăluie adevărul, ceea ce nu este o sarcină ușoară.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării