main logo
612

Un club de noapte din Mamaia a luat foc

Un incendiu violent s-a declanșat, luni noapte, la fostul club Bamboo din Mamaia. Din primele informații, nu ar exista victime.

Un club de noapte din Mamaia a luat foc

Presa locală scrie că oamenii aflați în incintă s-au autoevacuat. Clubul, rebotezat Silence, este situat în nordul stațiunii, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Mai multe echipaje ale ISU Dobrogea acționează pentru stingerea flăcărilor, dar acestea sunt puternice și par să fi mistuit întreaga construcție, pe zeci de metri pătrați.

Pompierii au creat echipe de căutare, însă, din primele informații, nu sunt victime.

„Intervin șapte autospeciale de stingere și autoscara. Incendiul se manifestă violent. Se depun eforturi susținute pentru stingere. Au fost realizate echipe de căutare și din primele informații nu sunt victime”, au transmis reprezentanții ISU Constanța.

În sprijinul salvatorilor, pentru stingerea incendiului izbucnit la fostul club Bamboo din Mamaia au venit și echipe ale serviciilor private de pompieri.

Deocamdată nu se știe din ce cauză au izbucnit flăcările.

În 2017, un incendiu a mistuit și clubul Bamboo din București. La începutul acestui an, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au clasat dosarul incendiului din ianuarie 2017 de la clubul Bamboo din București, în urma căruia 44 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Creatorul de modă Cătălin Botezatu, fost acţionar al firmei care operează Bamboo, declara la acea vreme că „e posibil să fi fost pus foc de cineva”, deoarece clubul avea „duşmani”.

La sfârșitul anului trecut, casa lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo din București, a fost spartă de hoţi, aceştia furând o casetă de valori în care erau bijuterii şi ceasuri, potrivit unor surse din poliţie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării