main logo
525

Un cioban şi-a dat foc la maşină şi a transmis totul live pe Facebook

Un cioban din Cluj şi-a incendiat maşina, în semn de protest faţă de nedreptăţile pe care susţine că le îndură din partea autorităţilor locale şi ale interlopilor, în satul Crairât, comuna Ploscoş.

Un cioban şi-a dat foc la maşină şi a transmis totul live pe FacebookFoto: captură video

Ciobanul a transmis live pe Facebook incendierea Daciei Solenza al cărei proprietar era şi a explicat de ce a recurs la acest gest, transmite Știri.md cu referire la promotor.ro.

“Îi dau foc şi poliţia din comuna Ploscoş, domnul Ciungan, îi una cu interlopii, cu ăştia cu drogurile. Să ia măsuri şi domnii de la Cluj şi domnii de la Bucureşti. 

Mi-o venit interlopii aici peste copii. Am patru copii mici. Dau foc să nu mai am nimic. Să îmi dea primăria mie ajutor social. 

Am avut 200 de capre şi m-au lăsat cu 50. Au dat toate pământurile de păşunat la consilierii primăriei Ploscoş şi la şmecheri, la interlopi, iar mie cu 200 de capre mi-au dat 5 hectare”, spune ciobanul în live-ul de pe Facebook.

Cum flăcările au cuprins rapid autoturismul, au fost chemaţi pompierii în jurul orei 20.00, luni seara. În momentul în care pompierii au ajuns la faţa locului maşina, o Dacia Solenza, era deja cuprinsă de flăcări.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării