main logo
1060

Un cioban beat a sunat de 5 ori la 112: Sunt răpit și dus spre frontieră

Un cioban aflat în stare de ebrietate a sunat, miercuri, de cinci ori la serviciul telefonic de urgență 112, afirmând că este dus către punctul de frontieră Nădlac cu o mașină.

Un cioban beat a sunat de 5 ori la 112: Sunt răpit și dus spre frontierăFoto: pixabay.com

Așadar, miercuri, după prânz, Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 a fost sesizat, prin cinci apeluri telefonice de către un individ, care a reclamat faptul a fost „răpit” de către persoane pe care nu le cunoaște și se află într-o mașină împotriva voinței sale, fiind legat la ochi, transmite Știri.md cu referire la b1.ro.

Apelantul, care și-a asumat la telefon o identitate falsă, a precizat că a fost luat de pe o stradă din municipiul Hunedoara si este dus către punctul de frontieră Nădlac. Acestea fiind spuse, au fost declanșate activitățile specifice acestor situații.

Chiar și așa, polițiștii Serviciului de Investigatii Criminale și cei ai Biroului de Analiză a Informațiilor Hunedoara au demarat cercetările și au reușit să identifice apelantul. Bărbatul (44 de ani) a fost localizat pe un deal, cu oile, în afara municipiului Deva.

Ciobanul, originar din comuna Bucuresci, a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice și a declarat că faptele reclamate cu ocazia apelurilor telefonice nu corespund realității. Față de bărbat urmează a fi luate măsuri legale.

În aceste condiții, el ar putea fi sancționat cu amendă cuprinsă între 500 și 1.000 de lei.

Bărbatul a fost depistat în mai puțin de două ore.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării