main logo
351

Un ciclist profesionist italian, printre victimele avionului prăbuşit în Indonezia

Echipa Bardiani-CSF a anunţat că fostul ciclist profesionist italian Andrea Manfredi se numără printre victimele accidentului avionului Boeing 737 al companiei indoneziene low-cost Lion Air, care s-a prăbuşit în mare, cu 189 persoane la bord, la scurt timp după decolarea de la Jakarta.

Un ciclist italian, printre victimele avionului prăbuşit în IndoneziaUn ciclist italian, printre victimele avionului prăbuşit în Indonezia

În vârstă de 26 ani, Manfredi a debutat ca profesionist în 2013, la Ceramica Flaminia-Foriest, înainte de a semna cu Bardiani-CSF, pentru care a concurat între 2014 şi 2015.

"Managerii, sportivii, personalul şi sponsorii echipei îşi transmit cu durere condoleanţe familiei şi tuturor celor dragi lui Andrea. Memoria unui tânăr frumos, serios şi îndrăgostit de sportul său va rămâne neschimbată în memoria tuturor celor care au avut norocul să-l cunoască în aceşti ani. Odihneşte-te în pace, Andrea", scrie echipa Bardiani-CSF în comunicatul său, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.ro.

Marţi au fost reluate căutările în Marea Java, unde un avion cu 189 de oameni la bord s-a prăbuşit luni, însă autorităţile indoneziene au anunţat că nu se aşteaptă să găsească supravieţuitori.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării