main logo
522

Un centru de vaccinare oferă o tură alături de un campion din motorsport

Un centru de vaccinare va fi deschis la Transilvania Motor Ring, în perioada 17-18 iunie, iar cei care se vor imuniza la centrul organizat la circuit vor beneficia de o tură alături de un campion din motorsport.

Un centru de vaccinare oferă o tură alături de un campion din motorsport

Mihai Leu este primul pilot care s-a alăturat evenimentului, informează Mediafax, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Evenimentul „Vaccinare în viteza a şasea”, lansat de Consiliul Judeţean Mureş, Transilvania Motor Ring, în parteneriat cu Federaţia Română de Automobilism Sportiv şi Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş, va avea loc pe 17 şi 18 iunie 2021, între orele 10:00 – 20:00, la Transilvania Motor Ring, localitatea Cerghid 1 G.

Cei care se vor vaccina la centrul organizat la circuit cu vaccinul Johnson&Johnson vor beneficia de o tură de circuit alături de un campion din motorsport, iar Mihai Leu este primul pilot care s-a alăturat evenimentului.

Mihai Leu: „Eu m-am vaccinat deja, încă de acum două luni, şi încurajez pe toată lumea să o facă. Doar aşa putem scăpa de pandemie.

Salut iniţiativa acestui eveniment şi dacă prezenţa mea acolo contează, sunt onorat să pot contribui. M-aş bucura să am cât mai mulţi oameni în dreapta.”

Mihai Leu: Mihai Leu va fi prezent la Transilvania Motor Ring cu modelul Ferrari 458 Challenge alături de care a câştigat două titluri de campion naţional la viteză în coastă.

„În aceste zile, vom anunţa şi numele altor campioni din motorsport care vor fi săptămâna viitoare pe circuitul din Mureş pentru a încuraja vaccinarea. Împreună putem trece peste această pandemie”, a spus şi preşedintele FRAS, Norris Măgeanu.

Campania e valabilă în limita locurilor şi timpului disponibil pentru persoanele care aleg să se vaccineze.

În România au fost imunizate un număr de 4.514.587 de persoane, potrivit celui mai recent bilanţ CNCAV.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării