main logo
4678

Un camion încărcat cu bere, răsturnat pe o șosea. Reacţia localnicilor

Un autocamion încărcat cu bere s-a răsturnat pe cea mai aglomerată autostradă din Australia, mii de cutii cu această băutură alcoolică împrăştiindu-se pe carosabil şi provocând suspendarea circulaţiei pe o secţiune a drumului timp de mai multe ore, a anunţat Reuters

Un camion încărcat cu bere, răsturnat pe o șosea. Reacţia localnicilorFoto: 96fm.com.au

Autocamionul care se deplasa pe o autostradă între statele Queensland şi Noul Wales de Sud s-a răsturnat marţi, la circa 300 kilometri distanţă de Sydney, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.

"Un mare număr" de cutii de bere Victoria Bitter au ajuns pe carosabil, iar "unele dintre ele au fost strivite", a declarat pentru Reuters inspector-şef de poliţie Tony Power.

Şoferul, un bărbat în vârstă de 24 de ani, nu a fost rănit în urma incidentului. El a fost testat pentru consum de droguri şi alcool, iar rezultatele au fost negative. Poliţia suspectează că oboseala şoferului ar fi putut sta la baza incidentului.

Victoria Bitter, sau VB cum este cunoscută, este considerată berea cu cele mai mari vânzări din Australia.

Imaginile surprinse la locul accidentului au fost intens distribuite pe reţelele de socializare, inclusiv de proprietarul producătorului de bere, Anheuser-Busch InBev.

"Suntem încântaţi să relatăm că şoferul nu a necesitat transport medical. Înţelegem că au fost 3.000 de localnici gata să sară în ajutor" se arată într-un mesaj publicat alături de o fotografie cu autocamionul răsturnat, pe un cont de Facebook care ar aparţine VB, notează Reuters.

Tony Power a declarat însă că poliţiştii au fost pregătiţi să intervină în cazul în care cei prezenţi în zonă ar fi încercat să ia cutiile de bere care au ajuns pe carosabil, însă nimeni nu a fost interesat să facă acest lucru. "Poate că nu era niciun amator de VB", a spus el. 

"Dacă ar fi fost Resch's, atunci pe aici ar fi fost un mare iureş", a adăugat inspectorul-şef, făcând aparent aluzie la berea sa preferată.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării