main logo
657

Un businessman oferă 25.000 de dolari celui care-i găsește o iubită

Sătul să-și caute jumătatea și să cheltuiască mici averi pe daruri și pe cine în compania unor femei care se dovedesc nepotrivite pentru el, un om de afaceri american a anunțat că-i oferă 25.000 de dolari celui care va reuși să-i găsească o iubită.

Un businessman oferă 25.000 de dolari celui care-i găsește o iubită

Jeff Gebhart are 47 de ani și e din Kansas. Conform Business Insider, care citează KCTV5, bărbatul ar fi încercat vreme îndelungată să-și găsească o iubită, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

A apelat la site-uri și aplicații de dating, dar toate întâlnirile au fost nereușite. 

Așa că a lansat dateJeffG.com, pe care a dat un anunț ca la mica publicitate, descriindu-se, vorbind despre pasiunile sale și lansând o provocare nu doar către femeile care cred că s-ar potrivi cu el, ci și către persoanele care cred că ar cunoaște pe cineva cu care el ar fi compatibil: o recompensă de 25.000 de dolari pentru cel care-i găsește o iubită + o donație de aceeași valoare pentru un adăpost de câini. 

Jeff Gebhart susține că suma cu care-și va recompensa “binefăcătorul” nu a fost aleasă întâmplător: atât a calculat el că ar cheltui până să-și găsească jumătatea. 

Așa că a decis să dea banii ca să grăbească procesul și să câștige astfel timp. 

Antreprenorul din Kansas se descrie în anunț ca fiind optimist, prietenos, deschis la nou și un mare iubitor de animale (în special câini). 

Vrea o iubită “cu simțul umorului, sigură pe sine, ambițioasă și cu poftă de viață”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării