main logo
757

Un bucătar dă vina pe Brexit pentru prăbușirea lanțului de restaurante

Jamie Oliver a dat vina pe Brexit pentru prăbușirea lanțului său de restaurante și spune că grijile i-au stricat a 40-a aniversare, relatează tabloidul Daily Mail, preluat de Mediafax.

Un bucătar dă vina pe Brexit pentru prăbușirea lanțului de restaurante

Cunoscutul chef și om de televiziune Jamie Oliver spune că oamenii au încetat să mai mănânce în restaurante din cauza nesiguranței create de Brexit, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro

„Aniversarea mea de 40 de ani a fost distrusă din cauză că mă tot gândeam «chiar, ce se întâmplă aici»”, a spus Oliver la BBC Radio 4. Programul „Jamie Oliver: A Life Through Food/ Jamie Oliver: O viață prin mâncare” l-a avut ca invitat pe Jamie Oliver, care a recunoscut că s-a considerat „destul de mare și de deștept” ca să facă față schimbărilor aduse de anunțarea Brexitului, după referendumul din 2016.

„Lumea s-a schimbat, strada s-a schimbat, a început să fie mai mult bazată pe Uber - ni s-a schimbat și concurența, iar noi păream mai puțin diferiți decât înainte”, a spus Oliver.

Cele mai multe dintre restaurantele deținute de Oliver s-au închis în urmă cu trei luni. „Sunt sigur că am învățat o lecție importantă care îmi va permite să fac lucruri incredibile în următorii 20 de ani într-un mod foarte foarte diferit, doar că nu știu care este acel mod deocamdată”, a comentat bucătarul.

În jur de 1.000 de persoane și-au pierdut locul de muncă atunci când toate cele 25 de restaurante Italian, Barbecoa și Fifteen, deținute de Jamie Oliver, au fost închise.

Jamie Oliver a investit 13 milioane de lire sterline pentru a opri prăbușirea rețelei de restaurante, dar compania a pierdut într-un singur an 29 de milioane de lire sterline.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării