main logo
489

Un brazilian a ajuns la Curtea de Apel pentru a-şi putea vizita căţeluşa

Împiedicat să-şi vadă câinele după separarea de partenera sa, un brazilian a obţinut de la Curtea de apel dreptul de vizită "parental", ca şi cum ar fi vorba de un copil.

Un brazilian a ajuns la Curtea de Apel pentru a-şi putea vizita căţeluşa

Tribunalul Superior de Justiţie (STJ) a confirmat la începutul săptămânii decizia unui judecător din Sao Paulo care îl autorizează pe reclamant să-şi viziteze căţeluşa yorkshire terrier în weekend-uri, în zilele de sărbătoare şi în timpul sărbătorilor de sfârşit de an, transmite Ştiri.md cu referire la agerpres.ro

Căţeluşa aparţinea cuplului din 2008, însă bărbatul s-a declarat extrem de nefericit de faptul că fosta sa parteneră îl împiedică să intre în contact cu animalul de companie după separarea lor, în 2011, a declarat STJ într-un comunicat.

Curtea de apel a decis de asemenea că el va putea lua parte la toate activităţile în care este implicat animalul, inclusiv vizitele la veterinar.

În cadrul audierii, judecătorul Luis Felipe Salomeho a declarat că nu intenţionează să "umanizeze animalul şi nici să aplice regulile dreptului de vizită parental".

Însă magistratul a subliniat că "nu poate închide ochii în faţa relaţiilor de afectivitate" dintre reclamant şi căţeluşa sa.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării