main logo
379

Un bistrițean a fost amendat după ce a jignit polițiștii pe Facebook

Un bărbat din Bistrița-Năsăud s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei după ce a scris pe pagina personală de Facebook cuvinte jignitoare la adresa polițiștilor.

Un bistrițean a fost amendat după ce a jignit polițiștii pe FacebookColaj: Știri.md

Omul a fost luat de acasă și dus la poliție, unde i s-a spus că a primit suma maximă pentru injurii, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Postarea a fost facută la începutul lunii aprilie - când - acesta a scris cu indignare o opinie personală cu privire la un articol în care se vorbea despre cei care schimbă valută pe străzile din centrul orașului Bistrița- fără a fi luați la întrebări de oamenii legii.

Bărbatul a scris pe pagina personală despre acest fenomen pentru a-și vărsa naduful în mod public. Acesta a foslosit și injurii la adresa miliției române, fapt care a atras imediat atenția polițiștilor care i-au bătut la ușă la scurt timp după postare.

A fost condus la postul de poliție din comuna Galații Bistriței și amendat cu o mie de lei, suma maximă pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare. După ce a primit procesul verbal acasă, bărbatul a făcut o nouă postare în care folosește din nou injurii și arată ce “premiu” a primit de la polițiști.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării