main logo
1036

Un bebeluș, omorât de o maimuță care l-a smuls din brațele mamei. Reacția tatălui

Un nou-născut a fost omorât de o maimuță, după ce l-a smuls din brațele mamei, în timp ce femeia îl alăpta.

Un bebeluș, omorât de o maimuță care l-a smuls din brațele mamei

Incidentul a avut loc într-un oraș din India și este al doilea caz de acest fel din zonă, petrecut în ultimele două luni.

Femeia își alăpta bebelușul în vârstă de 12 zile când animalul a intrat în locuința acesteia din orașul Agra din India, informează DailyMail, care citează Times of India. Maimuța l-a prins pe bebeluș de gât și l-a smuls din brațele femeii, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Tatăl băiețelului a declarat unui ziar local că a urmărit maimuța în speranța că-și va salva fiul, însă animalul a lăsat bebelușul pe acoperișul casei unui vecin, iar intervenția părinților săi a venit prea târziu. Pentru micuț nu s-a mai putut face nimic.

„Am lăsat ușa deschisă în timp ce soția mea alăpta bebelușul. Înainte să-și dea seama ce se petrece, o maimuță a intrat în casă, i-a smuls copilul și a fugit cu el. Am încercat să o prindem, dar nu am reușit. După un timp, ne-a lăsat copilul pe acoperiș, dar era deja prea târziu. Fiul meu sângera abundent și nu mai avea puls”, a relatat tatăl.

Deși l-au dus la spital imediat, doctorii nu au mai putut decât să confirme decesul victimei.

Localnicii au povestit că maimuța încercase, în urmă cu doar câteva minute înainte de producerea tragediei, să atace o adolescentă de 14 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării