main logo
1249

Un bătrân din Italia a sunat 112 pentru că se simțea singur de Crăciun

Apel de-a dreptul înduioșător la serviciile de urgență italiene, chiar în ziua de Crăciun. Un bătrân în vârstă de 94 de ani, din Bologna, a sunat la 112 și le-a spus operatorilor că se simte singur și ar vrea să sărbătorească împreună cu cineva. În scurt timp, el a fost vizitat de doi carabinieri.

Un bătrân a sunat la 112 pentru că se simțea singur de Crăciun

Aceștia au luat masa împreună cu bătrânul singuratic și au vorbit cu rudele acestuia, care sunt departe și nu au putut să-l viziteze din cauza pandemiei, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

„Nu îmi lipsește nimic. Aș avea nevoie doar de o persoană, cu care să împart prăjiturile de Crăciun. Dacă ar fi vreun militar disponibil pentru 10 minute, ca să mă viziteze, pentru că sunt singur.”

Acest apel i-a sensibilizat pe polițiștii din Bologna. Doi carabinieri au mers să îl viziteze pe bătrân, creându-i astfel un Crăciun, pe care nici măcar nu și l-a putut imagina.

„A fost un moment extraordinar, un moment pe care îl voi ține minte mult timp.”

Polițistul care l-a vizitat în ziua de Crăciun, a venit și a doua zi. Acesta i-a adus în dar o poză, făcută în ziua în care a fost invitat în ospeție.

Bătrânul spune că are doi copii, însă, din cauza restricțiilor impuse de pandemia din acest an, nu au reușit să se întâlnească de Crăciun.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării