main logo
1120

Un bătrân a câștigat la loterie pentru că și-a uitat ochelarii acasă

Denis Fawsitt, un bărbat în vârstă de 80 de ani din Hatton, Marea Britanie, a câștigat 116.124 de lire sterline la loterie, echivalentul a circa 113.000 de euro, după ce și-a uitat ochelarii de vedere acasă și nu a mai putut juca numerele pe care le juca de obicei, scrie BBC.

Un bătrân a câștigat la loterie pentru că și-a uitat ochelarii acasăFoto: Profimedia

Bătrânul obișnuia să pună datele de naștere ale membrilor familiei de fiecare dată când juca la EuroMillions, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Luna trecută însă, Denis Fawsitt și-a uitat ochelarii de vedere acasă și a fost nevoit să joace numere aleatorii, folosind urna pusă la dispoziție de vânzătoare.

„Mi-am dat seama că mi-am uitat ochelarii și am încercat să-mi aleg numerele favorite, dar pur și simplu nu am putut”, a explicat octogenarul. „S-a dovedit a fi una dintre cele mai bune decizii ale mele”, a completat el.

„După cele întâmplate în agenție, aveam un sentiment tare amuzant că voi câștiga. I-am spus soției mele în acea seară că vom câștiga un premiu mare”, a afirmat bărbatul.

Și într-adevăr așa a și fost. El a câștigat 116.124 de lire sterline și a sărbătorit momentul alături de soția sa Ann, în vârstă de 79 de ani.

„Am fost șocat când am aflat vestea. Dacă nu aveam probleme cu spatele, aș fi dansat”, a spus Denis. Ann a adăugat: „El a băut puțin whisky, eu m-am desfătat cu un sherry”.

Cei doi spun că vor investi o parte din banii câștigați în casă, în grădină și într-un televizor nou, însă au planuri și pentru copii și nepoți: „Banii îi vor ajuta mai mult pe ei decât pe noi”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării