main logo
467

Un bărbat și-a ucis copilul nenăscut, după ce a bătut-o pe fosta iubită

Un bărbat și-a ucis copilul nenăscut, după ce a bătut-o crunt pe fosta sa iubită, cu doar câteva zile înainte ca aceasta să nască. Într-o mărturie făcută pe Facebook, bărbatul spunea că nu a vrut să-i facă rău femeii, ci doar să omoare copilul.

Un bărbat și-a ucis copilul nenăscut, după ce a bătut-o pe fosta iubită

Christopher Ammons Kemp, în vârstă de 31 de ani, din Alabama, riscă pedeapsa cu moartea după ce și-a ucis copilul nenăscut. Fătul a a murit din cauza unor leziuni multiple, inclusiv oasele fracturate, un craniu fracturat, organele distruse și coastele rupte, au declarat procurorii în fața judecătorului, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Bărbatul este acuzat de crimă capitală și violență domestică după ce și-a bătut fosta iubită, pe Jessica Jackson, în urmă cu doi ani.

Femeia a supraviețuit atacului, dar a fost rănită grav stând două zile în comă, iar familia ei a fost sfătuită de medici să se aștepte la ce e mai rău.

Când Kemp a fost informat de un prieten că fosta sa iubită era în stare gravă în spital, acesta a scris pe Facebook că nu voia să-i facă rău femeii, intenția lui fiind doar să omoare copilul. 'Nu am vrut să-i fac rău ei, doar copilului', a fost mesajul postat de acesta.

Povestea dintre Kemp și Jackson a început când erau amândoi în liceu. După ce au terminat școala s-au despărțit, dar apoi în 2015 s-au împăcat din nou. Astfel, bărbatul s-a mutat în casa iubitei sale.

După un timp, cei doi s-au despărțit și femeia l-a alungat din casa sa, fără a exista, însă, violență între ei. Jessica a decis să-și vadă mai departe de viață. Era însărcinată, dar decisă să crească singură copilul. Kemp nu părea să accepte acest lucru, iar femeia s-a mutat, simțindu-se amenințată.

Pe 16 martie 2016, când sarcina era în 37 de săptămâni, s-a întors până la locuința ei pentru a lua niște lucruri. Acolo o aștepta Kemp, care a început să o bată. Bărbatul a lovit-o cel mai mult în zona burții pentru a-i provoca răni copilului nenăscut. A fost găsită de bărbatul cu care avusese anterior o relație, iar acesta  a dus-o la spital. Medicii au reușit să-i salveze viața, dar nu și pe a fătului.

Procurorul de caz i-a spus judecătorului că rănile fatale ale bebelușului au fost descrise ca fiind „devastatoare” de către medicul legist care a efectuat autopsia.

Christopher Ammons Kemp a fost arestat, iar în timpul audierilor el și-a recunoscut faptele, riscând acum pedeapsa capitală. Avocatul său încearcă să-l salveze de la pedeapsa cu moartea, susținând că el a vrut doar să rănească copilul nu și să comită crima.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării