main logo
1287

Un bărbat și-a înjunghiat fosta iubită în direct pe Facebook

Imagini violente au fost transmise live pe Facebook. S-a întâmplat într-o localitate din judeţul Arad, România - un bărbat a năvălit la o petrecere la care era fosta iubită şi a înjunghiat-o pe tânără, dar şi pe fratele acesteia.

Un bărbat și-a înjunghiat fosta iubită în direct pe Facebook

Cu poliţiştii pe urme, atacatorul a încercat să se sinucidă. Dan Antonescu, expert criminolog, a dezbătut acest subiect pentru Digi24, subliniind faptul că avem de-a face cu o tentativă de omor calificat, transmite Știri.md

„Spre deosebire de cei care sunt inconștienți și transmit când sunt la volan, aici era o transmisie a unui dans, a unei bucățele de petrecere. Dacă vorbim despre faptă, este vorba de tentativă de omor calificat, pentru că agresiunea, violențele s-au petrecut asupra mai multor persoane,” a precizat Dan Antonescu, expert criminolog.

Expertul recomandă foștilor parteneri să evite apropierea, la scurt timp după despărțire, pentru a evita astfel incidentele violente.

„E o problemă cu privire la gestionarea despărțirii, pentru că e un aspect extrem de important, mai important decât începutul unei idile, a unei relații. Mult mai important să înțelegi, să accepți să poți să te desparți de cineva. Problema majoră este atunci când avem de-a face cu cineva care consideră partenerul de cuplu îl consideră cumva proprietatea lui și nu acceptă să aibă alte opinii, să aibă pe altcineva sau să își continue viața. În perioada foarte aproape de despărțire este bine ca cei doi să nu stea în preajmă, unul lângă celălalt. Trebuie să evite apropierea sau chiar dacă ceva se întâmplă, a fost această petrecere, trebuia să plece, să-l lase pe el. Cumva l-a întărâtat, nu vreau să-i găsesc o vină victimei, dar e bine să evităm astfel de apropieri, mai ales în perioadele de după despărțire,” a declarat Dan Antonescu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării