main logo
4115

Un bărbat și-a înfipt un Logan în peretele casei, ca decorație. Cum arată în interior

Imaginaţia românilor nu are limite. Asta dovedeşte un bărbat din Alba, care a vrut să aibă o casă inedită, aşa că a montat la etaj, pe faţada locuinţei, o maşină.

Un bărbat și-a înfipt un Logan în peretele casei, ca decorație

Autoturismul este înfipt în perete şi dă impresia că a ricoşat de pe drum. De fapt, este o jumătate de maşină folosită ca decor, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Proprietarul are autorizaţie pentru năstruşnica idee şi, pentru a obţine toate avizele, a aşteptat 11 luni. A meritat, spune el. Acum, casa e admirată de toţi cei care trec prin zonă.

Domnul Vasile este din Teiuş şi mărturiseşte că a visat mereu să aibă o casă diferită. Şi a reuşit! A montat la etaj o jumătate de maşină, care cântăreşte în jur de 150 de kilograme. Ca să ridice autoturismul la înălţime, a adus o macara, iar de fixat în perete s-a ocupat singur.

Vasile Teasc, proprietar casă: ”Maşina a fost tamponată în partea din faţă, am tăiat-o, am dat-o înapoi la remat, i-am făcut cadru metalic. Sunt foarte mândru. Cu ideea asta am făcut-o să aibă oamenii impresia că a ricoşat de pe şosea. Eu sunt cu idei de astea mai trăznite”.

Proprietarul a investit în jur de 6.000 de lei pentru a putea monta ornamentul neobişnuit.

Cei care trec pe DN1, prin faţa casei, se minunează de apariţie.

Vecin: “Minune! Ce poţi să zici, numai două aripi de elicopter mai trebuie pe acoperiş deasupra. Nu ştiu dacă a văzut ceva cărţi de film”.

Maşina înfiptă în casă a devenit astfel o atracţie a zonei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării