main logo
848

Un bărbat și-a bătut crunt iubita după un gest făcut pe Facebook

Un bărbat din Marea Britanie va petrece aproape trei ani în închisoare, după ce a bătut-o pe iubita sa cu o greutate luată din sala de forță timp de două ore.

Un bărbat și-a bătut crunt iubita după un gest făcut pe FacebookFoto: shutterstock.com

Richard Wilson a început să o lovească pe femeie, după ce a observat că a șters patru persoane din lista de prieteni, crezând că vrea să ascundă ceva de el, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Acesta a lovit-o constant timp de două ore, după ce a ieșit din duș. Atacul s-a încheiat după ce aceasta a reușit să scape și să fugă la un vecin. 

Acolo, ea a anunțat poliția.,,Ieșisem din duș, eram dezbrăcată și s-a enervat pe mine pentru că am șters patru prieteni de pe Facebook. 

El a crezut că i-am șters pentru că nu am vrut să vadă el cine sunt. A continuat să mă bată timp de două ore, în timp ce țipam. Am crezut că o să mor“, a declarat femeia.

În urma procesului, Wilson va petrece doi ani și nouă luni în închisoare. Potrivit declarațiilor avocatului lui Richard, bărbatul ar fi fost paranoic și își recunoaște vina.

Richard Wilson ar fi avut un trecut violent, atacând și alte femei. Iubita lui a încurajat alte femei să folosească legea care le permite să vadă informații despre trecutul unei persoane și să apeleze la autorități, imediat ce sunt semne de violență.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării