main logo
730

Un bărbat se va preda poliției dacă va aduna 15.000 de like-uri

Departamentul de poliție din Connecticut a ajuns la o înțelegere cu un bărbat urmărit de forțele de ordine care a promis că se va preda dacă afișul în care el este dat în urmărire va primi suficiente like-uri pe rețelele de socializare.

Un bărbat se va preda poliției dacă va aduna 15.000 de like-uri

Potrivit The Guardian, bărbatul căutat de poliție se numește Jose Simms, în vârstă de 29 de ani, și se bănuiește că s-ar afla undeva în New York. 

Pe numele său au fost emise 7 mandate de arestare după ce ar fi trebuit să fie judecat pentru acuzații diverse, printre care și faptul că a pus în pericol siguranța copiilor, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Locotenentul Brett Johnson de la poliția din Torrington a postat pe pagina de Facebook a departamentului de poliție un mesaj prin care anunța că Simm l-a contactat prin rețeaua de socializare și că i-a spus că se va preda dacă afișul poliției despre el va primi 15.000 de like-uri. Johnson a mai precizat că a negociat cu fugarul, care a cerut inițial 20.000 de like-uri.

”Va fi dificil, dar se poate realiza”, a scris Johnson, care a mai sugerat faptul că, dacă cineva știe unde se ascunde Simms, ar fi bine să anunțe poliția.

”Transformă totul într-o joacă. Lumea va începe să vadă aceste infracțiuni ca un joc”, spune Maki Haberfeld, expert în proceduri polițienești, citată de The Guardian.

Pe de altă parte, fugarul Simms a fost contactat pe Facebook de Associated Press și a spus că este serios în privința ofertei de a se preda.

”Am vrut să le dau un mic simulent pentru munca grea pe care o depun ca să mă prindă”, a mai spus bărbatul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării