main logo
680

Un bărbat s-a sinucis din cauza prețului de pe factura de electricitate

Jagannath Shelke, în vârstă de 36 de ani, a lăsat în urmă un bilet de adio în care a scris că suma este “foarte mare”, a declarat familia sa pentru BBC.

Un bărbat s-a sinucis din cauza prețului de pe factura de electricitateUn bărbat s-a sinucis din cauza prețului de pe factura de electricitate

 Însă, oficialii au declarat că factura reală a fost de numai 2.800 de rupii (41,6 dolari), notează protv.md.

De asemenea, familia bărbatului acuză autorităţile că au refuzat să-l ajute pe bărbat, în ciuda demersurilor acestuia pentru a obţine un ajutor financiar cu care să poată plăti factura.

În urma tragediei, poliţia anchetează un funcţionar al companiei de electricitate pentru trimiterea unei facturi cu incorecte. La nivel intern, consiliul de administraţie al companiei l-a suspendat pe angajatul care a comis eroarea, după ce cazul lui Jagannath Shelke a stârnit reacţii dure, pe reţelele de socializare.

Din cauza punctului zecimal omis, indianul s-a trezit că are de plătit o sumă exorbitantă, fapt ce l-ar fi determinat să-şi pună capăt zilelor înainte ca angajaţii companiei de electicitate să aiă timp să corecteze eroarea.

“Factura a fost greşită din cauza lipsei punctului zecimal”, a declarat Suresh Ganeshkar, inginer senior, pentru BBC Marathi.

El a spus că problema nu a fost soluţionată deoarece Shelke nu a înregistrat o plângere scrisă la consiliul de administraţie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării