main logo
942

Un bărbat s-a înecat după ce şi-a cerut iubita în căsătorie sub apă

Un bărbat din Louisiana s-a înecat după ce şi-a cerut iubita în căsătorie, sub apă, în timp ce cuplul se afla în vacanţă în Tanzania.

Un bărbat s-a înecat după ce şi-a cerut iubita în căsătorie sub apăFoto: news.ro

Steven Weber şi Kenesha Antoine stăteau în insula Pemba, la Manta Resort, la o cabană cu un dormitor sub apă, transmite Știri.md cu referire la news.ro

Weber a făcut cererea joi, în timp ce înota şi ţinea în mână un bileţel la geamul dormitorului, înainte de a-i prezentat Keneshei şi inelul.

Pe biletul pus de Weber într-o punguţă transparentă scria: "Te iubesc mai mult în fiecare zi. Vrei să fii soţia mea? Te măriţi cu mine?",

Însă Weber nu a mai ieşit la suprafaţă. "Nu ai reuşit să vii înapoi, aşa că nu ai mai putut auzi răspunsul meu: Da, Da! De un milion de ori da, mă mărit cu tine", a scris Kenesha pe Facebook.

"Nu am reuşit să apucăm celebrarea a începutului vieţii noastre împreună, după ce cea mai frumoasă zi a vieţii noastre s-a transformat în cea mai urâtă, în ceva ce nu mi-aş fi putut imagina vreodată. Voi încerca să mă gândesc la faptul că ne-am petrecut nişte zile minunate şi că am fost atât de fericiţi în ultimele noastre momente împreună", a scris Antoine pe Facebook.

Autorităţile locale au anunţat că au început o investigaţie.

Departamentul de Stat a confirmat moartea unui turist american în Tanzania, dar nu a oferit alte detalii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării