main logo
538

Un bărbat s-a aruncat într-o casă în flăcări pentru câinele său. Ce a urmat

Un bărbat din California a făcut un gest care a impresionat internetul. Americanul s-a aruncat pur și simplu într-o casă cuprinsă de flăcări, ignorând avertismentele pompierilor, pentru a-și salva câinele.

Un bărbat s-a aruncat într-o casă în flăcări pentru câinele său

Un american  și-a riscat la propriu viața pentru a-și salva câinele.  Jose Guzman se afla la un grătar cu familia, în cartier, când a fost avertizat de un incendiu care i-a cuprins casa, transmite Ştiri.md cu referire la stirileprotv.ro.

Bărbatul a alergat într-un suflet spre casa cuprinsă de flăcări și ignorând sfaturile pompierilor care încercau să stingă incendiul s-a aruncat în curte pentru a-și salva câinile, Gabanna.

Gestul său eroic a fost filmat de martori. După câteva secunde în care martorii așteptau cu sufletul la gură, barbatul iese afară cu pantalonii arși și cu brațele afectate de flăcări. Dar e fericit că și-a salvat prietenul drag. Nici el, nici animalul nu au suferit răni grave.

Gestul său a impresionat America, dar și mii de persoane din întreaga lume după ce imaginile au ajuns pe rețelele de socializare: ”Știam că ceva rău ni se putea întâmpla, dar nu m-am gândit la asta. Câinele este parte din familie. A fost cu noi în momente bune și rele și nu am putut să o las acolo. Aș face din nou asta. Aș face gestul pentru oricine din familie” a reacționat bărbatul pentru revista People.

Din fericire pentru el, familia sa, logodnica și cele 3 fetițe, nu se aflau în casă în momentul incendiului. Erau cu el la grătar.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării