main logo
1475

Un bărbat, prins cu aur în valoare de 40.000 de dolari ascuns în perucă

Un indian a fost prins, pe aeroportul din Delhi, cu aur în valoare de aproape 40.000 de dolari ascuns sub perucă şi intestine. Bărbatul a fost arestat de poliţiştii de frontieră, care au filmat momentul în care descoperă metalul preţios de sub peruca acestuia. Imaginile au fost publicate pe reţelele de socializare.

Un bărbat, prins cu aur în valoare de 40.000 de dolari ascuns în perucăFoto: observatornews.ro

Mare forfotă pe Aeroportul Internaţional "Indira Gandhi" din Delhi, unde un bărbat a fost prins încercând să coboare din avion cu aur în valoare de aproape 40.000 de dolari asupra sa, transmite Știri.md cu referire la observatornews.ro.

Poliţiştii de Frontieră l-au oprit la timp şi au descoperit metalul preţios de sub peruca acestuia.

Ulterior, s-a dovedit că acesta avea două capsule cu aur şi în intestine, relatează The Times of India, citat de Insider.

Bărbatul a ascuns aurul sub perucă

Poliţiştii indieni au publicat şi un videoclip ce surprinde "operaţiunea" desprinderii perucii, sub care oamenii legii au descoperit mai multe buzunare secrete, pline cu aur.

Deşi transportul de aur nu este, în sine o infracţiune, faptul că acesta a ascuns metalul preţios şi nu a declarat bunurile aflate asupra sa reprezintă o încălcare flagrantă a legii. Asta şi pentru că trebuia să plătească anumite taxe.

Indianul a fost prins şi arestat

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită presei, a fost aerstat. Acesta venea de la Abu Dhabi, dar avea paşaport indian, au precizat poliţiştii pentru publicaţia The National. Investigaţiile sunt în curs de desfăşurare pentru a stabili provenienţa aurului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării