main logo
842

Un bărbat, obligat să plătească 750.000 de dolari soțului amantei sale

Kevin Howard din Carolina de Nord l-a dat în judecată pe iubitul fostei sale soții pentru „lipsire de afecțiune” – o faptă care există doar în legislația câtorva dintre statele americane.

Un bărbat, obligat să plătească 750.000 de dolari soțului amantei sale

Această prevedere legală îi permite unuia dintre soți să dea în judecată o altă persoană pentru că „a intervenit în mod intenționat într-o relația conjugală”, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Persoana trimisă în judecată este de obicei amantul celuilalt partener. Howard a fost cu soția sa timp de 12 ani. Când ea i-a vorbit despre divorț, cei doi au început să participe la ședințe de consiliere conjugală. 

Dar bărbatul a înțeles că lucrurile nu mergeau în direcția corectă așa că a angajat un detectiv privat să o urmărească pe femeie, iar acesta a descoperit aventura pe care ea o avea cu un coleg de muncă. 

După divorț, bărbatul l-a dat în judecată pe amantul soției sale, despre care spunea că îl cunoștea și „Am luat cina de multe ori împreună, am crezut că este un prieten”, spune Howard. 

În ceea ce privește procesul, el spune că nu a fost vorba de bani. 

„Cred în căsătorie ca o instituție sfântă. Alte familii ar trebui să vadă care sunt consecințele nu doar în cazul încălcării jurământului ci și din punct de vedere legal”, spune Howard. 

Avocata bărbatului spune că pentru a avea șansa de a câștiga un astfel de proces, un soț înșelat trebuie să poată dovedi în instanță că cuplul era fericit înainte ca amantul să intervină între ei. Nu este prima dată când un bărbat câștigă un astfel de proces. 

Anul trecut, un amant a fost obligat de instanță să plătească 8.8 milioane de dolari soțului femeii cu care a avut o aventură timp de un an.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării