main logo
661

Un bărbat din Thailanda s-a împușcat în cap și a transmis totul live pe Facebook

Un bărbat din Thailanda s-a filmat live pe Facebook în timp ce s-a împușcat în cap, la doar câteva ore după ce s-a certat cu iubita lui.

Un bărbat s-a împușcat în cap și a transmis totul live pe FacebookUn bărbat s-a împușcat în cap și a transmis totul live pe Facebook

Naphattarakul Phachayakan, în vârstă de 37 de ani, și Noi Sitthinon, în vârstă de 32 de ani, se aflau în casa lor, îl orașul Samut Prakan, miercuri seara, când ea l-a acuzat pe el că face risipă de timp atunci când stă prea mult cu prietenii la băutură, scrie libertatea.ro.

După ce Noi a plecat din apartament, Naphattarakul a continuat să bea whisky mai multe ore. Apoi, s-a dus în parcarea din fața blocului și a început să se înregistreze live pe Facebook, la ora 02:30 dimineața.

În înregistrare, Naphattarakul poate fi văzut când își ține pistolul îndreptat spre frunte, înainte să apese pe trăgaci. Transmisia live pe Facebook a continuat până când poliția a sosit la fața locului, la ora 3 dimineața.

În imaginile filmate de presa locală, Noi poate fi văzută cu lacirimi în ochi, în timp ce leșină lângă cadavrul iubitului ei.

”Nu este real. Nu îmi vine să cred că a făcut asta. Nu pot să înțeleg. Voiam să mă duc undeva să dorm. Este vina mea”, a spus tânăra.

Poliția susține că omul s-a împușcat în fața unei camionete Toyota Vigo, iar glonțul l-a ucis pe loc.

”Investigația a arătat că el a murit în timp ce stătea cu iubita lui. Omul și prietena lui au avut o ceartă din cauza faptului că el nu era responsabil. Consuma alcool cu vecinii și prietenii lui. În ultima zi din viața sa, prietena lui și-a luat hainele și a plecat, ceea ce a dus la această situație”, a spus un reprezentant al poliției, potrivit The Sun.

Acesta nu este primul incident de acest gen care este transmis live pe Facebook. În decembrie anul trecut, un cântăreț american a murit, după ce și-a dat foc pe și a transmis totul live pe Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării