main logo
390

Un bărbat din Puerto Rico a terminat facultatea la 78 de ani

Un bărbat din Pueto Rico a terminat facultatea la vârsta de 78 de ani. Acesta a fost nevoit să-și abandoneze studiile în tinerețe.

Un bărbat din Puerto Rico a terminat facultatea la 78 de ani

Ismael Mejias Soto a absolvit Facultatea de Inginerie Industrială din cadrul Universității Interamericana din Puerto Rico, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro

Acesta și-a terminat studiile la vârsta de 78 de ani, după ce la vârsta de 19 ani a fost nevoit să renunțe la a merge la facultate. Ismael este veteran de război și a lucrat la Compania de Energie Electrică din Puerto Rico. 

Toată viața a regretat că nu a terminat facultatea de Inginerie, însă în urmă cu șase ani s-a întâmplat ceva care l-a determinat să își reia studiile. 

„Sunt lucruri de la Dumnezeu. Într-o zi mergeam pe stradă și o tânără mi-a dat un flyer căruia nu i-am dat atenție inițial. Ajuns acasă, m-am uitat pe el și am văzut că era vorba despre cursurile de la universitate. Așa mi-a încolțit în minte ideea de a mă întoarce pe băncile școllii și a termina studiile de inginerie la care am visat dintotdeauna”, a declarat Ismael Mejias Soto. 

Pe parcursul anilor de studiu la facultate, Ismael a rămas văduv, iar sora sa s-a mutat cu el pentru a-l ajuta. Ulterior, și-a refăcut viața alături de o profesoară. Acum, Ismael a mărturisit că i-ar plăcea să muncească din nou, notează milenio.com. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării