1132
0
Un bărbat din Alaska a găsit o sticlă cu un mesaj de la un marinar rus
1132
0

Un bărbat din Alaska a găsit o sticlă ce conținea un mesaj scris în anul 1969 de către un marinar rus. Scrisoarea a devenit virală pe rețelele sociale, astfel a ieșit la iveală că autorul mesajului încă trăiește.

Tyler Ivanoff a găsit o scrisoare, într-o sticlă, scrisă în limba rusă și a publicat-o pe pagina lui de Facebook pentru ca cineva să-l ajute cu traducerea, potrivit BBC, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

A fost greu de desfăcut. Mi-am folosit dinții ca să reușesc. Era încă uscat în interior și mirosea a vin sau un alt tip de alcool, vechi. Scrisoarea era uscată”, a declarat Tyler Ivanoff.

În sticlă era scris mesajul:„Felicitări sincere! De pe nava mamă VRXF Sulak din flota Extremului Orient. Felicit pe cine găsește această sticlă și vă cer să răspundeți la adresa Vladivostok -43 BRXF Sulak. Vă dorim multă sănătate și mulți ani de viață”.

Scrisoarea a fost redactată pe 20 iunie 1969 de un marinar rus aflat la bordul navei Sulak. După ce a devenit publică, presa rusă l-a identificat pe marinar ca fiind Căpitanul Anatoly Botsanenko. Acesta ar fi început să plângă de bucurie când a aflat că cineva a găsit mesajul lui.

No photo description available.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter