main logo
1240

Un bărbat desfigurat cu acid s-a căsătorit cu asistenta care îl îngrijea

Daniel Rotariu, românul desfigurat cu acid de fosta logodnică și rămas orb, s-a căsătorit cu asistenta care îl îngrijește după drama prin care a trecut în urmă cu aproape trei ani.

Un bărbat desfigurat cu acid s-a căsătorit cu asistenta care îl îngrijea

Bărbatul și-a unit destinul cu Anna Catanga, o tânără pe care nu a putut să o vadă niciodată din cauza rănilor pe care le-a suferit, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Tânărul de 33 de ani a crezut că nu-și va mai găsi niciodată jumătatea, după ce a fost desfigurat cu acid sulfuric de către fosta lui logodnică. Daniel a avut, însă, șansa de a o cunoaște pe Anna, o tânără de 31 de ani care l-a îngrijit într-un centru de recuperare, scrie Mirror. 

Daniel a devenit și tată, după ce Anna l-a adus pe lume pe David, în urmă cu 10 luni. 

Daniel și Anna trăiesc în Nottingham, dar s-au căsătorit la o biserică catolică din Timișoara, orașul natal al tânărului. „A fost o zi excelentă. Tot stresul a dispărut atunci când mă pregăteam să mă duc la biserică”, a povestit Daniel Rotariu, despre ziua nunții. 

„După atac, nu am crezut că se va întâmpla, este minunat. Au fost multe rude și prieteni care nu m-au văzut de la momentul atacului și a fost cu adevărat emoționant” „Cred că unii au fost șocați de cum arăt. Unele dintre rude au început să plângă. Dar m-am simțit nemaipomenit pentru că m-am căsătorit cu femeia pe care o iubesc, după tot ce am trăit. Sper ca povestea mea să ofere speranță altor oameni”, a mărturisit Daniel, conform sursei citate. Jack, fiul de șapte ani al Annei, s-a numărat printre cei 80 de invitați la nuntă. 

„A fost cea mai fericită zi din viața mea. Cel mai frumos moment a fost atunci când am fost declarați soț și soție. A fost cu adevărat special. Am fost foarte emoționată atunci când am mers spre altar, însă mi-aș fi dorit doar ca Daniel să mă vadă”, a spus Anna. 

„Mi-a plăcut mult rochia mea, machiajul și cum mi-a fost aranjat părul, dar pentru că a orbit nu a știut niciodată cum arăt”, a precizat soția lui Daniel. 

În ianuarie 2015, Daniel a cunoscut-o pe Katie Leong și, după ce s-a înfiripat o relație, s-au mutat împreună în Leicester. Femeia îi spusese românului că are 36 de ani, deși, în realitate, avea 51 de ani. Daniel era, însă, hotărât să pună capăt relației și să se mute din cauza certurilor. 

Viața lui Daniel s-a transformat într-un coșmar, în iulie 2016. Într-o noapte, Daniel, care dormea singur într-una din camerele casei din Leicester, s-a trezit cu dureri îngrozitoare după ce femeia de care încerca să se despartă i-a turnat acid sulfuric pe faţă. Katie Leong a turnat toată sticla, jumătate de litru de acid, pe corpul tânărului. 

„Am simţit că cineva toarnă apă fierbinte pe mine. Era încins şi am încercat să îmi protejez faţa cu mâinile. Am simţit că e acid doar când mi-a ajuns în gură”, a povestit tânărul. 

În urma atacului cu acid, el a fost desfigurat și și-a pierdut vederea. Românul a stat cinci săptămâni în comă la spitalul municipal din Nottingham. Fosta logodnică a românului a fost condamnată la închisoare pe viață pentru tentativă de omor. 

Ea va sta cel puțin 17 ani în spatele gratiilor și a fost obligată de instanță să-i plătească lui Daniel despăgubiri în valoare de 19.000 de lire sterline.







Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării