main logo
625

Un bărbat cere să îi fie schimbată vârsta: Sunt un tânăr zeu

Un bărbat de 69 de ani din Olanda vrea să obţină legat schimbarea vârstei în actele de identitate, ca să pară mai tânăr.

Un bărbat cere să îi fie schimbată vârsta: Sunt un tânăr zeu

Emile Ratelband vrea să îşi schimbe legal data naşterii din 11 martie 1949 în 11 martie 1969. Bărbatul, care este „antrenor de pozitivitate”, spune că e acelaşi lucru ca o schimbare de gen, transmite Ştiri.md cu referire la Protv.ro.

„Poţi să îţi schimbi numele şi genul în zilele noastre. De ce să nu pot să aleg şi ce vârstă vreau să am?”, spune Ratelband.

Olandezul aşteaptă acum verdictul unui tribunal din Arnhem. Judecătorii l-au întrebat, când şi-a prezentat cazul, ce se va întâmpla cu cei 20 de ani de viaţă pe care vrea să-i şteargă. „Cine era copilul de care au avut grijă părinţii dumneavoastră în acea perioadă?”, l-a chestionat un magistrat.

Ratelband afirmă că e discriminat din cauza vârstei, de pildă pe Tinder şi alte reţele de întâlniri online. „Dacă am 49 de ani, pot să îmi iau o casă nouă, o altă maşină, să muncesc mai mult”, declară el. „Pe Tinder, când spun că am 69 de ani, nu vrea nimeni să îmi răspundă”.

Olandezul susţine că, potrivit medicilor, are corpul unui bărbat de 45 de ani şi se descrie pe sine însuşi drept „un zeu tânăr”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării