main logo
8033

Un bărbat care a murit de intoxicație alcoolică s-a trezit la morgă

Un bărbat de 31 de ani din Polonia, care a „murit” de intoxicație alcoolică, s-a trezit la morgă.

Un bărbat care a murit de intoxicație alcoolică s-a trezit la morgă

Acesta s-a pomenit  în frigider, după ce medicii au constatat decesul lui în urma consumului excesiv de alcool, transmite Știri.md cu referire la moldova.org.

Cazul a avut loc în localitatea Siemianowice Śląskie din voievodatul Silezia. Un trecător a observat în stradă un bărbat care era în stare de inconștiență în fața unui club de noapte și a chemat Ambulanța.

Medicul sosit la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat. Acesta a constatat decesul bărbatului survenit din cauza cantității excesive de alcool consumat, iar trupul a fost dus la morgă.

Peripeția omului a continuat după ce și-a revenit și s-a trezit la morgă. Paznicul a auzit zgomote și gemete venind din frigider și a decis imediat să verifice ce s-a întâmplat. „Paznicul a fost șocat, când a văzut în frigider un bărbat care i-a cerut o plapumă”, menționează sursa citată.

După ceva timp, „decedatul pan Krzysztof” a realizat ce i s-a întâmplat. Când poliția a venit la fața locului, el le-a povestit peripeția sa și, în pofida recomandărilor medicilor de a rămâne sub supravegherea lor, și-a luat lucrurile, s-a îmbrăcat și a plecat.

Publicația scrie că bărbatul s-a îndreptat spre casă, dar pe drum s-a răzgândit și i-a cerut șoferului de taxi să-l ducă la petrecerea de la care ajunsese anterior la morgă.

„Pan Krzysztof a declarat că dacă a rămas în viață, atunci el merită o băutură”, arată sursa citată.

Cel care va avea de suferit cu adevărat în urma acestui caz este medicul care a constatat decesul bărbatului, întrucât o instanță urmează să decidă asupra activității ulterioare a acestuia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării