main logo
1720

Un bărbat, arestat după ce a făcut un grătar la flacăra eternă

Imaginile distribuite pe rețelele sociale îl arată pe bărbat ghemuit lângă flăcări, cu două bucăți de carne înfipte într-o frigăruie, notează The Moscow Times.

Un bărbat, arestat după ce a făcut un grătar la flacăra eternă

„Nu este nevoie de cărbune”, le spune bărbatul celor care veniseră, probabil, să se reculeagă la monumentul din orașul Derbent, din Republica Daghestan, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Memorialul „Mama îndurerată” a fost inaugurat în 2015, ca parte a pregătirii pentru sărbătorirea a 2.000 de ani de la atestarea documentară a orașului Derbent.

Potrivit agenției de presă RIA, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, peste 12.000 de locuitori din Derbent au luptat pe front, iar 5.480 dintre ei nu s-au mai întors niciodată acasă.

Autoritățile locale au anunțat că persoana care apare videoclip a fost reținută și riscă „acuzații administrative”.

Autoritățile ruse răspund frecvent incidentelor în care civili frig carne, filmează dansuri pentru TikTok în fața sau stingând „flăcările eterne” din orașele țării.

Derbent, 100.000 de locuitori, aflat pe litoralul Mării Caspice, este cel mai vechi oraș din Rusia, cu prima mențiune documentară din sec. VI î.H.

Centrul istoric al orașului a fost declarat patrimoniu universal UNESCO.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării